Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kutatók ölték meg a legöregebb állatot

2017. július 22. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Ez egy orbitális nagy idiótaság története. Az eset 2006-ban történt: adva volt egy 507 éves tippelt sellőkagyló, amely akkor a világ legidősebb ismert élőlénye volt. Bár egyes kutatók "csak" 405 évesnek gondolták. Hogy megoldják ezt a kérdést - mintha nem lenne mindegy, hogy 400 vagy 500 éves a szerencsétlen kagyló, amit egyébként Izlandnál találtak, és elhozva a természetes élőhelyéről egy mélyhűtőben tároltak (!), elkezdték vizsgálgatni.

A kagyló viszont ezt nem bírt ki, feladta, és meghalt. Pontosabban a kutatók ölték meg. Bár még nevet is adtak neki, vigyázni nem tudtak rá a nyomik. Bebizonyosodott az a tény, hogy semmi nem marad életben körülöttünk, kiirtunk lassan minden más élőlényt, csak valamelyik jobban bírja. De nincs remény, azok is ki fognak halni, csak ők még nem tudják. Én már igen.

ming.jpg

Fotó: Handout

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1312698251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása