Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Teve gyilkolás

2019. január 17. - Go Vegan

Az ember ünnepel. Ez általában az állatokra nézve mindig valami negatívummal jár, még az a jobb eset, amikor az idióta tűzijátékok miatt szívinfarktust kapnak, vagy a félelemtől reszketve bujkálnak valahol vagy világgá mennek. Ez a jobb eset. A rosszabb eset pedig az, amikor az ember az ünnepe részeként legyilkolja őket, és vagy mint alapanyag használja fel a hullákat, vagy az ünnep részeként, mintegy programpontként mészárolja le őket.

Mint például ezt a tevét. Az egyik első lábukat mindig felkötik, hogy ne fussanak el, vagy ne tudjanak nagyon ellenállni, mert így szerencsétleneknek 3 lábon kell egyensúlyozniuk, mielőtt a rengeteg vérveszteségtől összeesnek és a földön vergődve, borzalmasan üvöltve haldokolnak.

teve_meszarlas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr214612114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása