Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Pusztul a Nagy-korallzátony

2016. május 30. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

"Az ausztrál Nagy-korallzátony északi és középső részének legalább 35 százaléka teljesen elpusztult a korallfehéredés következtében, a déli rész szerencsésebb volt, 95 százaléka megmenekült – jelentették be hétfőn a kutatók. Mindez azért is súlyos probléma, mert a világörökségi helyszín évente nagyjából ötmilliárd ausztrál dollárral járul hozzá az ország turistaforgalomból származó bevételeihez a szakemberek szerint."

Szörnyű az egész, óriási tragédia, de mivel melegszik a víz, szép lassan az egész elpusztul majd. És nagy büdös l...szt azért súlyos probléma, mert a turisták nem tudnak odamenni bámészkodni, hanem azért, mert ez azt jelenti, hogy állatok milliárdjai halnak meg ennyire rövid idő alatt.

„Tizennyolc éven belül ez a harmadik alkalom, hogy a Nagy-korallzátonyt tömeges korallfehéredés sújtja a globális felmelegedés következtében, a jelenlegi folyamat az eddigi legsúlyosabb” – fogalmazott Hughes.

És még mennyi lesz az életmódunk miatt - egyébként utoljára négy éve volt ugyanilyen. Semmire nem vagyunk tekintettel. Bár mentségül lehet felhozni, ha számít valamit, hogy saját magunkra sem.

korallzatony_ausztralia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr498761472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása