Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Havas párduc - szemétség a köbön

2015. január 11. - Go Vegan

Nem, nem hópárduc, az másik állat. Ez egy fekete párduc, akinek havas a bundája. Afrikában hogy lehetne már havas, ez biztos valami más.

Nem más, ez hó, mert ez a szerencsétlen állat egy kanadai állatkertben él, ahol az év nagy részében neki nagyon hideg van, és igazából egész évben hidegebb van, mint amire neki eredetileg szüksége lenne. Mert neki a kanadaiakat kell szórakoztatnia, hogy azok is lássanak afrikai állatokat úgy, hogy nem kell elutazniuk egy másik kontinensre. De persze ez minden állatkertre érvényes, nem feltétlenül a kanadaiakkal van gondom.

Hanem mindenkivel, aki szerint természetes az, hogy állatokat egész életükre bezárva tartunk, csak azért hogy mi emberek szórakozhassunk. Mennyire értelmetlen, hogy elmegyünk az állatkertbe és megbámuljuk a bezárt, lelkileg megnyomorított állatokat, akik egyáltalán nem tudnak természetesen viselkedni, tehát még megfigyelni sem tudjuk az életüket. Csak ülnek velünk szemben és bámulnak ránk, hogy mekkora rohadékok vagyunk velük.

És teljesen igazuk van. Csak ezért fázik egész életében ez a párduc is...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr227060503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása