Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Cirkusz

2014. december 18. - Go Vegan

A fotót William Hong készítette a kínai Suzhouban, 2014. november 29-én (Reuters)

Címe: Cirkuszi majom idomítása

Ezért borzalmas dolog egy-egy állatszám, amit a cirkuszban bemutatnak, mert iszonyatos mennyiségű szenvedés van mind mögött. Annyira borzasztó látni azt a kis majmot, ahogy retteg az idomártól, amikor az a nagy barom fenyegetően megindul felé ostorral a kezében. Csak azért, mert szegény majom elesett a biciklivel. Csak azért fogja elverni az ostorral.

Biciklivel! Mi a francnak kell egy majomnak biciklizni? Azért hogy a sok idióta, aki megveszi a jegyet örüljön, hogy "nézd a majom biciklizik". Fura, hogy az emberek nagy része imádja nézni, ahogy állatok emberi dolgokat csinálnak(pl. biciklizés, vagy jéghokizó vagy bokszoló medvék, görkorizó papagájok), amikor annál természetellenesebb dolog nincs, hiszen maguktól sosem tennék. Csak úgy, hogy beléjük verik. Szó szerint.

Ezért jó érzésű ember nem megy olyan cirkuszba, ahol állatszámok is vannak. Ezt egyébként felismerték már sok helyen, így több országban ezt - nagyon helyesen - már be is tiltották. Ha nem megyünk, nem lesz rá kereslet és maguktól is megszűnnek, ahogy például Angliában a delfináriumok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr806994025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása