Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Blog 1. születésnap

2014. augusztus 05. - Go Vegan

1_sz_linap_1407270600.jpg_1992x1302

Egy éves a blog. Rengeteg minden történt ez idő alatt, de a legfontosabb az, hogy úgy látom, elindult a világ a változás útján, mintha egyre többen kezdtek volna el gondolkodni a korábbi életmódjukon.

Nem, nem azért hiszem ezt, mert ezzel foglalkozom, és belemagyarázom mindenbe, hanem láthatóan egyre több cikk és írás jelenik meg az állatokkal kapcsolatos elítélendő bevett gyakorlatok ellen, egyre többször olvasni, hogy kik állnak az élére állat jóléti kezdeményezéseknek.

De ezt mutatja akár az is, hogy míg egy éve pár helyen lehetett csak vegán ételt kapni, mostanra már több kifejezetten vegán étterem is működik pl. Budapesten.

Elindultunk, büszke vagyok rá, hogy vegán vagyok, ahogy a jobb felső jelvényen is olvasható. De nem, nem tartom magamat ettől szuper embernek, nem vagyunk azok, csak nem eszünk állati eredetű dolgokat.

A blog szülinapjára kapott egy kis tortát is, aminek a felét az ünneplő tömeg percek alatt el is fogyasztotta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr816576455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása