Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kacsa pecsenye

2013. október 21. - Go Vegan

Ázsiában szarnak a legjobban az állati jogokra, ott veszik leginkább semmibe azt a gondolatot, hogy bánjunk az állatokkal is élőlényekhez méltó módon, ne talál tán, velük azonos szintre helyezve őket, ami az alapvető jogokat illeti.

Valahol érthető, mert iszonyú sokan vannak, mindent meg kell enniük, ha nem akarnak éhen halni. Persze egyből az a kérdés vetődik fel ilyenkor, hogy minek vannak olyan sokan? Egyáltalán minek 7milliárd ember erre a bolygóra? Mennyire idióta faj az ember, hogy nem látja be, merre haladunk...

De ez egy másik poszt témája inkább.

Most a kacsás ember primitívségén borzadjunk el, mert valóban hatékony módja ez a szállításnak, de mennyire szörnyű lehet a kacsáknak - főleg azoknak, akik középen vannak fejjel lefele pl. a kormányra akasztva, vagy a papucsnál.

kacsa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr495590114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása