Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Boldog új évet!

2019. január 02. - Go Vegan

Aki a kezdetek óta követi a blogot, tudja, hogy 2014 év végére sikerült megszereznünk egy elég jó óriásplakát helyet, egy forgalmas felüljárónál kívántunk boldog új évet az olvasóknak.

Aztán 2015-ben arra gondoltuk, hogy megtartjuk a dizájnt és a szilveszteri jelmondatunkat, miszerint "nálunk így kerül malachús az asztalra". Ebben az évben ugyanazt az óriásplakát helyet is megszereztük, ahol olvashattátok a jó kívánságainkat.

2016-ban beindult a gépezet - ne legyen már harmadszor is ugyanott a plakát, ráadásul mivel sejtette a tulajdonos, hogy újra ki akarjuk tenni, nagyon megemelte az árat. Így elkezdődött a plakát mizéria, aminek összefoglalásaként  egy nagyon hosszú posztban le is írtam, hogy mi mindennel próbáltuk kiváltani az óriásplakátot, illetve ez volt az az év vége, amikor - a poszt tanulsága szerint - önkéntesek is sokat segítettek a jó kívánságok hozzátok eljuttatásában. Volt itt kicsi, nagy, gyűrött, kézben hordozható, zárt vitrines és beltéri plakát is - eléggé megnyomtuk na.

Aztán 2017-ben valami igazán izgalmasra készültünk, de aztán mindent keresztülhúzott az a sajnálatos esemény, hogy a nyomda teteje beszakadt, és az összes elkészült plakát szétázott. Sokat dolgoztunk, hogy minél többet sikerüljön megmenteni, de a plakátok felragaszthatatlanná váltak, így a legjobb állapotban levőről készült fotóval kívántunk boldog új évet minden kedves olvasónknak. A dizájn természetesen a szokásos volt. Viszont minket is meglepetésként ért az a fejlemény, hogy a nyomda kárpótlásaként a tévében is köszönthettük az olvasókat.

És elértünk az ötödik szilveszterhez. Sokat gondolkodtunk, hogy mi legyen a köszöntés formája, mert volt már minden: óriásplakát, kisebb plakátok, de sok helyre kihelyezve sőt ugye még tévében is kívántuk a boldog új évet. Teljesen kimaxoltuk a megjelenési formákat, ezért az idén újdonságként egy új év köszöntő chili vacsit szervezünk, amin egy mexikói gasztroblogger és egyben a világ 1. számú csivava klubjának alapítótagja segítségével merülhetünk el a csípős ételek élvezetében. A kiemelt fogás a vegán chilis bab lesz - minden kedves törzsolvasónkat és kommentelőnket szeretettel várunk. És természetesen a többieket is: a VIP meghatározás minden olvasóra vonatkozik, ez egy ilyen blog. És az is eldőlt, hogy a köszöntő dizájn most már állandó lesz - nálunk így kerül malachús az asztalra.

És a végére még egy jó hír: 2019-ban is folytatjuk a posztolást, mert úgy látom érdemes, hiszen változik a világ, az általunk elfogadhatóbbnak tartott irányba kezd elmozdulni az emberek gondolkodásmódja. Persze ez nem a blog érdeme, de ha csak egy icipicit is hozzájárultunk, már "csupa fény és boldogság büszke elménk" (Shakespeare).

Szóval az idén is ugyanitt, várunk mindenkit, mint eddig és köszönöm a kommenteket!

meghivo_chili.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6114530006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása