Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Szilveszter utánra

2019. január 01. - Go Vegan

Tegnap és ma hajnalban rengeteg kutya és macsek rohant bele a világba a petárdázás és tűzijáték miatt. Állatvédő szervezetek éjszakai ügyeletet tartottak, akik minden bejelentéshez kimentek és biztonságos helyre szállították a rémült állatokat, majd a chipes beazonosítást követően hazavitték őket. Akiről nem derült ki, hol lakik, annak a fb-on keresik a gazdáját. De milyen idióta az, aki kutyásként nem készül fel erre a napra, aki nem hajlandó annyit megtenni a kutyájáért, hogy ennyire figyel rá?

Az ember úgy él itt a Földön, mintha kizárólag az övé lenne, szarik minden más élőlényre, arra, hogy nekik jó-e az, amit mi csinálunk. Mi így élünk, nekünk durrogtatni, hangoskodni kell, minden más le van szarva.

Az egyik évben találtam a lenti levelet a tegnap posztolt állatvédő szervezet oldalán - tökéletes megfogalmazás a szilveszterrel kapcsolatban....

"Medveczky Maresz
Levél az állataikat kereső gazdákhoz

Tudom, hogy váratlanul érkezett a Szilveszter, tudom, hogy nem készültetek fel rá kedves gazdák.

Tudom, hogy az állatvédők és a média a hibás, mert nem folyt a csapból, hogy legalább erre az egyetlen éjszakára zárjátok már be az állataitokat, mert tűzijáték és petárdázás lesz és bizony azok a szerencsétlenek félelmükben világgá fognak futni.

Mi állatvédők, elnézést kérünk, hogy nem rángattuk meg a fületeket, hogy nem írtunk nektek névre szóló levelet, csak egész éjjel ültünk a gép előtt, szerveztünk, telefonáltunk, vagy épp az utcákat jártuk, hogy a megrémült állatokat összeszedjük, orvoshoz, befogadóhoz vigyük.

Volt akit sikerült, volt akit nem. Volt aki túlélte, volt aki nem. Volt aki már most hazakerült és lesz, aki soha többé.

Így már most elkezdünk szólni, hogy 364 nap múlva újra Szilveszter lesz, újra tűzijáték!!! Lécci, vegyél már most egy nyavalyás bilétát és tedd a nyakörvére, ha nem bírod elviselni a kedvencedet legalább az előszobában arra az egyetlen tébolyult éjszakára!

És ne írj kétségbeesett levelet és ne várd, hogy sajnáljunk, amiért elveszett a kutyusod vagy cicád, mert A FELELŐS KIZÁRÓLAG TE VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

A tények makacs dolgok sajnos És mindig az állatok isszák meg a levét... mindig..."

Forrás: Állatmentő Sereg

A képen látható kutya a tűzijátéktól való félelmében próbált kijutni a kerítésen, de közben felnyársalta a vas és meg is halt...

terrified-by-fireworks-dog-died-after.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6014525948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása