Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ételért könyörgő medvék

2017. január 18. - Go Vegan

Állatkert - az egyik legnagyobb szemétség, amit az ember az állatok ellen elkövethet. Az egész arról szól, hogy véletlenszerűen kiválasztott állatokat arra kényszerítünk, hogy az általunk kijelölt területen és körülmények között éljenek, ami szinte minden esetben sem méretben sem klímában nem felel meg annak, ami az állatnak jó lenne. De ki a picsát érdekel ez, amíg az ember szórakozik, és az embernek ez jó. Hogy az állatnak nem az? Tök mindegy. Igaz egyes helyeken próbálják szimulálni a természetes körülményeket, de ez akkor is csak egy kiba..ott börtön, fogjuk már fel. Elmegyünk és nézzük a szenvedő állatokat, tényleg nagyon jó szórakozás, gratulálok.

És amikor még a legalapvetőbb feltételeket sem biztosítják nekik, az mindennek a teteje, mint ebben az indonéz állatkertben (Bandung), ahol a videó készült. Még enni sem kapnak - pedig ez az egyik érv az állatkertek mellett, hogy itt nincs ellenség, de van kaja -, hanem a látogatóktól könyörgik ki a napi betevőt, mert egyébként éhen halnának. De ez miért jó valakinek, hogy ilyen szerencsétlen medvéket nézhet? Miért nem zárják be az egész kócerájt, ahogy az összes többit is? Mert ahogy írni szoktam, miért kell zebra Budapestre, miért kell elefánt Stockholmba, vagy jegesmedve Kairóba?

Remélem, értelmi szintben előbb-utóbb el fogunk oda jutni, hogy ráébredjenek az emberek, hogy az állatkertek fenntartása rohadt nagy szemétség egy csomó ártatlan élőlénnyel szemben.

A szívszorító videó a éhező medvékről ide vagy a képre kattintva érhető el.

malaj_medve3.PNG

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2812137031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása