Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Lépj fel az állatkínzás ellen!

2015. október 23. - Go Vegan

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr968012481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laral 2018.12.21. 10:34:03

Borzalom! Vegán állatvédő vagyok, és sokat láttam már, de újra és újra belehalok ezekbe! Lehet tudni, hogy a képen látható kutyussal mi lett? Vagy csak egy netről leszedett ismeretlen eredetű fotó? Illetve ugyanez a kérdésem a kutyusról, akinek három lábát levágták. Köszönöm!

Go Vegan 2018.12.30. 22:22:34

@laral: Iszonyat, hogy ilyen idióták között élünk, akik ezeket meg tudják tenni állatokkal. Mindig elborzadok, hogy milyen lelkű emberek lehetnek... és akár minden nap találkozunk is velük...
Sajnos nincs infóm, hogy mi lett szegénnyel és a levágott lábúval sem - gondolom neki altatás, a képen láthatóért pedig még küzdöttek szerintem - próbálták helyrehozni más felelőtlenségét. Neten találom ezeket a képeket - ahol olvasható infó is róluk, azt be szoktam írni.
süti beállítások módosítása