Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kutyamentő "angyal"

2015. október 10. - Go Vegan

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Minden válságban illetve olyankor amikor a gazdaság romlik egy országban, rengeteg állatot utcára dobnak, mert nincs pénz rájuk. Görögországban is ez a helyzet, félelmetes számban nő a kóbor kutyák száma, akik céltalanul keresnek bármilyen táplálékot. Többször érintettem a témát már a blogban, hogy ez az egyik legnagyobb szemétség, hogy egy lakásban tartott kutyát, aki megszokta, hogy minden este a tálkájában van a vacsora, kidobnak az utcára, hogy innentől kezdve lássa el magát. Nem tudja. Semmi esélye, vagy megölik más állatok, vagy rohadék emberek végeznek vele a legdurvább módszerekkel, vagy éhen halnak, vagy megfagynak, mert nem tudnak védett helyre vonulni az időjárás elől.

De szerencsére vannak olyan emberek, mint a cikkben is olvasható, akik az életüket a kóbor állatok megmentésére áldozzák, minden tiszteletem az övék.

Ő például Theoklitos Proestakis aki Dél-Krétán lakik, a helyiek egyszerűen csak Takiszként emlegetik. 200 kutya köszönheti neki az életét, ennyi állatot fogadott már be, de természetesen nem ennyien élnek nála, hiszen 40 már új gazdához került. Mindenét eladta, amikor ebbe a küldetésébe belefogott, ahogy nyilatkozza, semmilye nincs már - de itt vannak helyette a kutyák.

Persze ez rengeteg pénzbe kerül, de sem az állam, sem az önkormányzat nem tud, nem akar ezzel foglalkozni, így adományokból tartja fenn a "menhelyét". Az etetés és orvosi ellátás költsége 2000 euróba kerül. Viszont adományokból eddig 13.000 eurót gyűjtött, ebből finanszírozza a mostani kutyák életét, az orvosi költségeket illetve tud felkészülni az új jövevényekre.

"Csak segíteni akarok nekik, figyelem őket miután adok nekik vizet és ételt, és boldog vagyok, amikor azt látom, hogy erősödnek." - ez szerez neki örömet, boldog ember lehet.

A cikkben olvasható, hogy rengeteg kutyát bántanak, megkínoznak, mielőtt az utcára kerülnek (ami egyszerűen érthetetlen), és látható egy fotósorozat Fellnase-ról is, akit konkrétan megnyúzott a szemét gazdája, mielőtt kidobta. Ezzel lett ismert Takisz, hogy kitartásával és eltökéltségével őt is meg tudta gyógyítani.

Ő Takisz:

takis.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr387955090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása