Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Elefántcsont. Minek?

2015. február 02. - Go Vegan

Mi értelme van ennek? Egy újabb porfogó a lakásba.

Persze én is látom, hogy aprólékos munka, a maga nemében tökéletes, csak azt nem értem, hogy minek ehhez legyilkolni az állatokat. Barmok vagyunk ebben is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr627132515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uf 2015.02.02. 11:41:47

Szerintem alaposabban meg kéne nézned a képet. Ez azt ábrázolja hogyan ölik meg az elefántokat az agyarukért. Amúgy szerkesztett kép az egész, nem valódi.

Go Vegan 2015.02.02. 12:49:08

@Uf:
Igen, láttam, hogy az értelmetlen gyilkolást ábrázolja, hiszen ez a WWF hivatalos plakátja. Éppen ezért biztosan szerkesztett is, de sokfelé lehet látni hasonló stílusban készült eredeti művet, pl:
3.bp.blogspot.com/-fDAIikjpkDA/UwOv3q-J0nI/AAAAAAAAqds/a91NF3NMiFU/s1600/SAM_8565.JPG

Teljesen értelmetlen az egész. Azért leölni elefántokat, hogy faraghassanak az agyarukból... Azért megölni embereket, hogy faraghassanak a csontjaikból vagy nyakláncot fűzzenek a fogaikból?

Uf 2015.02.02. 19:06:47

@Go Vegan:
Pont összehasonlításként mondom, hogy ezen a képen az alakok kilógnak az agyar vonalából, ami egy valódi tárgynál nem lehetséges.

Az egy régi darab, szóval tökmindegy. Lehet mutogatni, mert az elefántok nem emiatt halnak meg, hanem az új agyarok iránti keresletért. Pl. fehér zongora billentyűk, elefántcsont szobrok stb.

Go Vegan 2015.02.02. 20:07:01

@Uf:
és pl egy csomó helyen elefántcsont billiárd golyókat használnak.

Viszont attól még hogy régi, ugyanolyan idiótaság. Mert ha annó nem kezdték volna el az egészet, most nem lennének, akik folytatják.

Igen kilógnak, ezzel akarja bizonyítani a WWF, hogy nem egy igazi elefántcsont faragást mutogatnak, azokat még a plakátjukhoz sem használják fel.
süti beállítások módosítása