Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Állatkínzás

2014. november 13. - Go Vegan

Még az ötvenes években is volt olyan, hogy lovas műugrás. Azon versenyeztek, hogy milyen magasról tudtak leugratni lóval. Más néven lovas búvárkodás (Diving horse) lényege az volt, hogy egy körülbelül 15-20 méteres toronyból vetették magukat a sekély vízbe.

Persze az állatkínzók a lovak véleményét nem kérdezték, őket csak a szórakoztatáshoz szükséges kellékként fogták fel. Szerencsére ma már ilyet tilos művelni - csak haladunk a értelmes gondolkodás felé.

A képen Sonora Webster ugrását láthatjuk 1923 és 1942 között valamikor. Elképesztő a fanatizmus, amivel ez a nő végezte ezt az állatkínzást: "1931-ben Sonora súlyos balesetet szenvedett. Red Lips nevű lovával készült ugrani, de elvesztették az egyensúlyukat és a mélybe zuhantak. Túlélte az balesetet, de mindkét szemére megvakult. A baleset nem szegte kedvét, egészen 1942-ig vakon hajtotta végre az ugrásokat. Életéről 1991-ben Szívgalopp címmel film is készült. 2003-ban, 99 éves korában Pleasentville-ben hunyt el."

ugratás.PNG

Forrás: http://fototortenet.blogspot.hu/2014/03/sonora-carver.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr716892005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása