Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Állatkertek értelmetlensége

2014. augusztus 17. - Go Vegan

A Hamász által létrehozott állatkertet rakétatámadás érte - majmok, oroszlánok, antilopok pusztultak el.

Igazából lényegtelen, hogy hol volt az állatkert, csak most ez a legfrissebb ilyen jellegű hír, a lényeg, hogy az ember miatt haltak meg állatok. Ismét. De a legfontosabb ebben az, hogy az állatkertek léte eleve abszurd és teljesen értelmetlen, de leginkább az egyik legnagyobb szemétség azokkal az állatokkal szemben, akiket találomra kiválasztunk és egész életükre bezárunk egy ketrecbe, hogy minket és az utódainkat szórakoztassák. Ezért. Semmit nem tettek, csak minket kell, hogy szórakoztassanak. Egész életükben. Ha akarják, ha nem.

Rohadékok vagyunk - mi értelme annak, hogy pl. a képen látható majmot bezárták a ketrecbe, csak azért hogy bámulhassuk, mennyire borzalmas lehet neki, hogy még a társa is meghalt, akit még holtában is őriz...

pávián.JPG

Forrás: Index

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr226610599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása