Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Boldog lehet

2013. november 12. - Go Vegan

...hogy ezt a világ tudtára hozta.

Gratulálunk az őszinteséghez, viszont nem értem, hogy adhat ki ezért valaki pénzt. Aztán amikor hónap végére nem marad, akkor meg majd eszébe jut ez az értelmetlenség, és jön, hogy ez is a rohadt vegánok miatt van, miattuk kellett vennem ezt a fos zöld pólót.

Egyébként abból is látszik, hogy semmi közük a növényekhez, mert akkor tudnák, hogy a lime nem ilyen színű, ez a liba...

0%.png

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr885629906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.10.27. 17:33:14

Magyarul csakis kizárólag húst eszik sajttal és tojással növényi fűszerek nélkül,csak gyapjút és szőrmét hord,sőt,még a háza is mondjuk egy jurta, és a használati tárgyai is csontból készültek. Na akkor mondhatná,hogy 0% vegán. De biztos,hogy nem egy ősember a vásárló,plusz ez a póló sem úgy néz ki,mintha gyapjú vagy szőrme lenne,biztos,hogy valamilyen növényi eredetű,szóval ez az elmélet már itt megbukott.
süti beállítások módosítása