Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Vicceskedés

2013. november 09. - Go Vegan

Rengeteg viccesnek szánt kép és képregény van a neten, amiben a vegán életmód kerül célkeresztbe, mondjuk ki, rajtunk röhögnek.

Ezek közül több olyan is van, amikor például egy oroszlán vagy egy húsevő baktérium lesz vegán, és olyanokat mondanak, hogy megőrülök egy salátáért stb.

Ezek aztán végképp nem értik a veganizmus lényegét - ezek az élőlények csak húsevéssel tudnak életben maradni, a szervezetüknek szüksége van a húsra, hiszen az evolúció során ez alakult ki. Röviden: nekik nincs választási lehetőségük, miért is kellene, hogy vegánok legyenek, éppen az előbb leírtak miatt.

De az embernek nincs szüksége a húsra, a mi szervezetünk nem úgy épül fel, ezt kellene felfogni. Mi választhatjuk azt, hogy vegánok leszünk, ők nem, akármilyen vicces is egy salátát evő tigris.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr405622468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása