Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Vegán bunda

2013. szeptember 27. - Go Vegan

Bármennyire is hihetetlen, de előfordulhat, hogy a bunda, mint ruhadarab önmagában tetszik valakinek, mert finom puha, jó belebújni. Persze mennyivel jobb egy élő macskához odabújni, mint egy lenyúzott macska bundájához, amikor az elő cica még dorombol is, puszit is ad - de valaki a döglött állatokért lelkesedik.

Azoknak fejlesztették ki a lenti képeken látható modellt, akiknek tetszenek a szőrös ruhadarabok. Ez is szőrme igazából, na de milyen. Férfi mellkas szőr. Tényleg és komolyan.

Beszarás szerintem, és ha szigorúan vegánok vagyunk, akkor a használat előtt meg kell bizonyosodnunk arról, hogy nem olyan férfiak szőrzetéből készült, akiket direkt erre a célra tartanak fogva valahol. Bár ez azért elég abszurd elképzelés… de igazából az is abszurd, hogy kisemlősöket csak a bundájukért börtönöznek be és ölnek meg.

Szóval mellkas szőr bunda készült a jóérzésű embereknek, spórolás után lehet jelentkezni, az ára elég magas, de egy hermelin bunda sem olcsó.

Ha bundára vágysz, vegyél ilyet, de legalább műszőrmét! Nekünk van választási lehetőségünk, sok-sok alternatíva létezik, míg az állatoknak csak egyetlen bőrük, bundájuk van, amitől az életük függ.

vegán bunda.jpg

vegán bunda2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr615536876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.07.01. 12:21:09

@: mért, az jobb ha egy megnyúzott állat bőrében vagy?

RékaVegan 2017.08.08. 19:55:39

Van komoly vegán bunda is, szerintem az nagyon jól néz ki, gondolom nem olyan puha,mint a valódi,de nekem tuti kell egy... E-bay vagy AliExpress. Nézd meg! Vegan fur keresőszót írd be a Google-ba.
süti beállítások módosítása