Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Fedeztetés

2013. augusztus 22. - Go Vegan

Amikor az ember úgy dönt, hogy a kutyának, ami az övé, szülnie kell, mert kellenek a kölykök eladni, fogja és bekötözi egy olyan kalodába, amiben nem tud mozdulni, hátulról viszont egy kan meg tudja mászni.

A nemi erőszak legdurvább foka. Lekötözött végtagokkal és testtel áll, és nem tud mit csinálni, csak érzi, hogy jön a kan, rámászik, és beleélvez. Mindebbe semmi beleszólása, semmi döntési lehetősége nincsen.

Ez felháborító magában is, de harci kutyáknál direkt a legagresszívabb hímekkel pároztatnak, akik vadak és erőszakosak, ezért gyakoriak a durva támadások. Így járt a lenti képen látható pitbull lány is: amikor ki volt kötözve, egy kan letépte a fél arcát. Ő pedig nem tudott mit csinálni, hiszen szorosan fogták a kötelek...

Barmok vagyunk!

smiley.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr625471941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.19. 12:59:02

Szerencsétlen sír. De nem úgy bőg,ordít, mint az idióta emberek egy kis sebnél, nem. Csak csendben könnyezik. Pedig a fél arcát elvesztette. Azt hiszem,kijelenthetem, BARMOK VAGYUNK.
süti beállítások módosítása