Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Elefánthalál

2013. augusztus 12. - Go Vegan

Mexikóvárosban…

Mi keresnivalója van egy elefántnak Mexikóban? Minek ment oda, most megkapta… Miért nem ment biztonságosabb helyre… Kellett neki kalandorkodni… Adrenalin mi?

Mondhatnánk ezeket, ha ezek az állatok hozzánk hasonlóan, saját döntésük alapján választhatnák meg, hogy hova mennek, vagy hogy hol élik le az életüket. Kiugrunk Mexikóba, valami betekilázott szombrérós nagybajszos részeg fejbe vág minket a gitárjával, aztán a poncsójába becsavarva bedob a tengerbe, miközben a csivavája ugatja a hullánkat  – mi dolgunk, miért kötöttünk bele.

De ez az elefánt egy cirkuszé volt, ezt a szerencsétlent ott dolgoztatták – rabszolgának vitték Mexikóba 40 éve. Azóta rabságban élt, és egy este etetés közben kitört az őt bezáró ajtón, amikor az őt etető ember éppen figyelmetlen volt.

Gondoljatok bele, 40 évig figyelte minden alkalommal a lehetőséget, hogy kint lehessen, hogy szabad lehessen, és amikor sikerült, akkor azoknak az embereknek, akiknek teljesen természetes, hogy egy cirkuszban elefántot látnak az amerikai földrészen, az már nincs kedvére, hogy szabadon is sétálgathasson egy ilyen mindenre elszánt szörnyeteg.

Meg kell ölni! Minél hamarabb!

Sikerült. Lehet, hogy neki jobb is.

elefáni.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr395457724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása