Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ha húst eszel, gyilkos vagy

2013. augusztus 06. - Go Vegan

Fent van a fejlécben, de persze tudom, hogy aki húst eszik, az nem gyilkos. Hogyan is lehetne, hiszen nem bánt állatokat, sosem tudná elvágni egy tyúk nyakát, pláne nem egy tehénét vagy lóét. Úgyhogy igen, a címke túlzás, hiszen attól még hogy valaki húst eszik, nem gyilkos.

Ezek csak kifogások! Dehogynem az! Hiszen miatta ölik meg az állatokat, azért, hogy ő a 4 ok miatt (megszokás, hagyomány, kényelem, íz) húst ehessen. Megbíz másokat, hogy tegyék meg helyette, amitől ő undorodik, öljék meg helyette az állatokat, mossák le és tisztítsák meg a húsukat, csomagolják gusztusos tasakokba, ragasszanak rá mosolygó állatos címkéket, hogy bele se kelljen gondolni, mi történt a háttérben.

A hús az csak ott van a polcokon, és ha már úgyis ott van, akkor megveszi a vásárló, és megeszi.

A ragadozó, a húsevő... akinek olyan metszőfogai vannak, amikkel nyersen szét se tudja tépni a húst, ahhoz meg kell sütni, főzni, párolni, hogy egyáltalán meg tudja enni... de erről majd később.

Lényeg az, hogy ha húst eszel, gyilkos vagy. Nem közvetlenül, de áttételesen mindenképpen. Igaz, nem a te kezed lesz véres, hanem helyetted másé.

nyuszi2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr425447050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása