Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Delfináriumok

2013. augusztus 15. - Go Vegan

delfinarium_1376596920.jpg_480x635

Ezek ugyanolyan szörnyű helyek az ott lakók szempontjából, mint az állatkertek. De hát igazából ezek is állatkertek, csak jóval ritkábbak. Az állatok viszont ugyanúgy szenvednek.

Erről készült egy nagyon jó film is: Az öböl. A 2010-es év Oscar-díjas dokumentumfilmje.

És a film ajánlója a Port.hu-ról: "Titkos küldetésre indul az aktivistákból, filmesekből és búvárokból álló csapat, hogy felfedjék az igazságot egy döbbenetes ökológiai bűnténnyel kapcsolatban. A japán tengerparti város, Taiji melletti öbölben évente több mint húszezer delfint mészárolnak le. A halászok elektronikus berendezésekkel megzavarják a delfinek tájékozódási képességét, majd az öbölbe terelik őket, ahol nagy részükkel végeznek. Néhány példányt a delfináriumok, víziparkok számára fognak ki, míg a többi delfin húsát - melynek higanytartalma sokszorosa a megengedettnek - hamis papírokkal bálnahúsként értékesítik."

Gratulálok ehhez is!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr155462641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása