Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Boldog karácsonyt!

2018. december 25. - Go Vegan

Boldog karácsonyt minden kedves olvasónak! Aki nem kedves annak is, mert itt van a blogon, és nekem ez a lényeg.

A karácsony a legdurvább ünnepek egyike, amikor még az átlagosnál is sokkal több állatot gyilkolnak le, mert mi ünneplünk. Nókomment. Vagyis mégis, merthogy ez a blog egyik témája.

A kép pedig egy igazi határeset: egyesek állatokat használnak arra, hogy köszöntsék egymást - ez undorító, és elég nagy gáz, hogy beöltöztetnek állatkákat, hogy viccesek legyenek - közben meg még nem is azok szerencsétlenek. Viszont ez photoshop, hiszen ennyit és ennyi félét nem lehet egyben tartani, és párnál látszik, hogy a sapi utólag van rájuk rakva - tehát nem gáz, csak értelmetlen, hogy nem egy szép tájat, fenyőt társítanak az ünnephez, hanem pl. egy Mikulás sapkás malacot... Olyan értelemben viszont megint csak gáz, hogy egy csomó hülye otthon is megpróbál sapkát húzni az állat fejére, és az így készített viccesnek tartott képet küldözgeti a többinek... Tök feleslegesen kényszeríti az állatra ezt a sapkás-ünneplős vonalat.

De mindenki döntse el, hogy ez a kép übercuki vagy übernagygáz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3814514966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása