Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Mi lesz a medvével?

2018. június 11. - Go Vegan

Bekóborolta az országot, Szlovákiából érkezett, Szeged mellett fogták el. Szép távolság. Ma döntöttek volna a sorsáról, de végül nem döntöttek, mert túl fáradt volt és fizikailag legyengül. A medve. És nem tudott részt venni a biztossági ülésen vagy mi? Tartok tőle, hogy valami szemétségen törik ezek a fejüket, simán le akarják majd lőni, csak most még túl sok ember foglalkozik az üggyel. Jöjjön már valami új érdekes hír, kezdődjön már el a foci vb, aztán majd lelőjük a pic**ba, és azt mondjuk ennyire legyengült - hangzott el a bizottsági ülés után a piszoároknál állva.

Remélem, ez csak fikció, nagyon remélem nem ilyesmi áll a halasztás hátterében - és olvasva azt, hogy milyen profik kezelik az ügyet, ez a remény akár meg is valósulhat.

És lent látható a kép a medvéről, aki a szabadságot cserélte az állatkertre. A fenét cserélte, bebörtönözték, mert az ember területén kószált. Mivel befogott állat, semennyire nem lenne neki jó megoldás az örök éltre rabságban tartás sem.

a_medve.jpg

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr4414041840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása