Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Baromi nehéz lehetett

2018. április 25. - Go Vegan

A visconsini profi vadász pózol a becserkészett farkas mellett, és szemmel láthatóan elmondhatatlanul büszke magára. Az eredeti terv ez lehetett, de a fotós oltári béna volt és nem csak a nagy sportembert hülyegyereket fotózta le a zsákmánnyal, hanem a háttérben látszik egy másik még élő farkas is, akinek a lábát egy csapda tartja fogva. Üvölt fájdalmában és félelmében, míg ezek a barmok fotózkodnak. Persze utána ő következik és majd jön a büszke fotó az ő hullájával is. Eleve szánalmas a vadászat, és szerintem semmi értelme nincs olyan fegyverekkel járkálni az erdőben, amik szinte már maguktól lelövik az állatokat, nekik semmi esélyt nem adva, mert az már mészárlás. Pláne, hogy a vadak nem is számítanak a nagy vadászra, hiszen mondjuk hónapokig ott kaptak enni, mi sem gondolnánk, hogy az étkezőnk minden figyelmeztetés nélkül mészárszékké változik, mert mások úgy akarják, és eddig kaptunk kaját, aznap viszont már megdöglünk... Félelmetesen szánalmas és megalázó ez az egész. Ezt a pózoló majmot nézve pedig az lüktet az ember fejében, hogy tényleg milyen baromi nehéz lehet egy acélcsapdában vergődő farkast leteríteni.

Egyébként ez a kép akkora nyilvánosságot kapott és olyan óriási felháborodást keltett az USA-ban, hogy nem csodálkoznék, ha azóta a fotóst is leterítette volna a nagy vadász.

farkasvadasz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2313870540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása