Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Pálmaolaj, mi?

2018. április 21. - Go Vegan

Nagyon divatos most a pálmaolaj, aki kicsit is ad magára azt használ, a termékek csomagolásán is nagy betűkkel feltüntetik, hogy bizony ebben pálmaolaj van, mi figyelünk a természetre.

De a pálmaolajhoz rengeteg vér tapad, ezrével halnak meg/ölik meg az orángutánokat, és mint a képen is láthatjuk - és egyébként róluk sokkal kevesebb szó esik -, megmérgezik az elefántokat is, mert tönkreteszik a pálma ligeteket. Pontosabban, ennének szerencsétlenek valamit, de már mindenhol csak ültetett pálma van, nincs sok választásuk.

Az ember pedig ezért meggyilkolja őket, mivel az elefántra nincs szükség, az olajért USA, Európa és Kína meg fizet. Ki nem tojja le az elefántokat, meg a majmokat, amikor visít otthon a sok gyerek, mert éhes. De hogy ha ennyire nincs bevétel, akkor minek van otthon tucatnyi gyerek - erre már nem tudnak válaszolni... A lényeg, hogy az elefánt ne zabálja meg a pálmát.

palmaolaj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8113853948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása