Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Fogadj örökbe, ne vásárolj!

2018. március 04. - Go Vegan

Sosem értettem, hogy valaki komoly összegeket fizet ki egy kutyáért, amikor a menhelyen rengetegen vannak. Erre mondják, hogy ők konkrét fajtát akarnak, nem mindenféle szedett-vedett keveréket - ami persze sznobság. Ráadásul ez a tévhit erős az emberekben a menhelyekkel szemben, pedig a helyzet az, hogy bármilyen fajtájú kutyát lehet találni, a yorkiktól, havannesektől, törpe uszkártoktól kezdve a pásztorkutyákon, szánhúzókon át az óriásokig teljesen fajtatiszta kutyák tengetik az életüket ezeken a helyeken.

Ez nekem is megdöbbentő volt először, de igazából miért gondoljuk azt, hogy aki ilyen kutyát vett annak idején, az van annyira normális, hogy nem bassza be egy menhelyre, mert megunta, vagy csak úgy. Az emberek barmok, függetlenül a kutyafajtáktól, ezért tényleg mindenféle kutyust haza tudunk vinni egy menhelyről. És vigyünk is, hogy ugyanolyan sikersztoriban legyen részünk, mint amit a lenti képen látunk. Mert megérdemlik!

luna_mexiko.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr113729714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása