Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Amit szeretnék

2018. január 10. - Go Vegan

Nem kívánok az új évre mást, csak hogy az emberek ébredjenek már rá arra, hogy az állatok nem értünk vannak a Földön. Hanem velünk. Régen, amikor még nem volt meg a jelenlegi technológiai fejlettség, és a rengeteg bolt, nem volt más lehetősége az embernek, vadásznia kellett a túlélésért, vagy az állatokat használta a szállításra. De basszus, most már teljesen más időket élünk, egyáltalán nem kellene az állatokat semmire sem használnunk. Ők nem a mi szolgáink, nem azért vannak, hogy amikor mi úgy döntünk legyilkoljuk és megegyük őket vagy a szórakozásunkhoz használjuk őket. Semmi jogunk nincs rabságban tartani őket különböző hús-, tej- és tojásgyárakban, állatkertekben, cirkuszokban.

Ha ezen a borzalmas helyzeten változtatni akarsz, akkor először az étkezéseden, ruházkodásodon és a szórakozási alternatíváidon kell az eddigitől különbözően meghatároznod. Hajrá, mi drukkolunk, hogy sikerüljön!

 

nemekules.jpg

elef.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr213575631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása