Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

2017. november 26. - Go Vegan

Amikor majd az unokáink megkérdezik, hogy hol voltunk és mit tettünk az állatokért az állat holokauszt idején, akkor nem mondhatjuk, hogy nem tudtuk mi történt" Helmut Kaplan

Rohadtul nem mondhatjuk,, hogy nem tudtuk, mert igenis nyilvánvaló és egyértelmű, hogy ilyen tömegben húst előállítani csak az állatok eltárgyiasításával, minden igényük semmibevételével lehetséges. Minél olcsóbban, minél többet - ez a jelmondat, semmi más nem számít. Állnak a saját szarjukban, lefeküdni sem tudnak, mert akkor a szaros-hugyos víz kimarja a bőrüket. Egész nap a bűzt szagolják, aztán egyszer csak jönnek értük, és legyilkolják őket. Az egész életük ebben a mocsokban telik, az életük vége, meg halálsikolyok közepette, brutális rettegéssel és fájdalommal ér véget. Csak azért mert mi minden étkezéskor húst kell, hogy zabáljunk!

holocaust.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr4313414905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása