Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Megjelent a McDonald's-ban az első vegán burger: McVegan

2017. október 06. - Go Vegan

Mi van? Mi ez a hülyeség már megint? Pedig de, a Mekiben lehet kapni vegán burgert, McVegan néven, ami a lenti képen is látható. Pontosabban egy darab Mekiben az egész világon (Finnország, Tampere), de akkor is.

Eddig pozitívum a dolog, mert tök jó, hogy egy ilyen nagy lánc foglalkozik az új igényekkel is, tök jó hogy terjed ez a világszemlélet, tök jó hogy aki vegánként bemegy, nem csak krumplit tud enni. Viszont ott van az a bizonyos DE. Mégpedig az, hogy vegánként mi a francnak megy be valaki a Mekibe? Merthogy a vegánság vagy szebben fogalmazva a vegán lét, nem csak az, hogy sajt meg hús helyett szóját zabálunk (ha már a húsnál mindig ezt az igét használom), hanem hogy minden erőszakos dolgot, állatkínzást, más élőlények kihasználását is elutasítjuk, nem támogatjuk az ilyen cégeket, megvetjük az embereket, akik ilyesmivel foglalkoznak. És hát a Meki basszus az egyik legnagyobb marha tartó a világon, milliószámra kínozzák és gyilkolják a marhákat. Amit egy vegán burgerrel próbálnak ellensúlyozni? Hát nagy büdös lófasz - már elnézést a kifejezésért.

Elsőre persze szuper hír, de aztán elgondolkozik az ember, hogy oké, de mi van a kínálat ezer más termékével? Ha innentől full vegán lenne a Meki, na az már minden szinten elismerésre méltó lenne. De így olyannak tűnik, hogy "adjunk ezeknek az idiótáknak is valami kaját, hogy bejöjjenek, és itt költsék el a lóvét". Nekem ilyen áthallása van a dolognak, hogy van egy egyre bővülő csoport (vegánok), akik már nem mennek a Mekibe, de őket is be akarják húzni. Pontosabban vissza akarják csábítani, merthogy ezek mind ott ették eddig a szendvicsüket, csak belefogtak ebbe a hülyeségbe... "Költsenek már újra itt. Mi kell ehhez? Rakjunk bele szóját, azoknak jó lesz az is" - és röhögés. McVegan - mennyire abszurd kifejezés/név? Milyen abszurd, hogy abból a pénzből, amit az erőszakmentes kajáért fizetnek a vegánok, marha telepet tartanak fent, vágóhidat üzemeltetnek, állatok millióit gyilkolják le? Persze most lehet mondani, hogy milyen büdös gyökerek ezek a vegánok basszák meg, ezeknek nem lehet olyat tenni, amire ne fanyalgással válaszolnának... De ez van, ezek szerint ennyire seggfejek vagyunk - vagy csak átlátjuk a dolgokat...

Ui.: írják, hogy rengeteg helyről kaptak már visszajelzést, hogy miért csak a finneknél van ilyen, és hogy náluk is igény lenne ilyen szendvicsre. Nem hiszem, ez csak egy szar reklámkampány, hogy mennyire jófej is a Meki...

mcvegan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr4112935613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása