Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Sarki róka hízlalda

2017. október 02. - Go Vegan

Ez szerintem az egyik legelfogadhatatlanabb állatkínzás. Szőrméért állatot kínozni és ölni. Pusztán kényelmi és divatkövetési okokból. Elmondhatatlan suttyóságnak tartom, ha valaki szőrmét hord. Felesleges, értelmetlen, elavult szokás és irtó nagy szemétség.

Ezek a sarki rókák a vadonban átlagosan 3,5 kilósak, a farmon tartott, ketrecben élő példányok pedig 20 kiló körüliek, ezért mozogni sem tudnak, mert a lábuk nem bírja el őket. És gondolom az emésztésük, májuk, veséjük is milyen állapotban lehet... Viszont redős lett  bundájuk, nagyobb felületű szőrmét lehet róluk lenyúzni.

Szégyen az egész, ami a videóban látható. A teljes cikk ezen a linken és a képre kattintva érhető el. Mintha nekünk 2-300 kilósra hizlalva kellene élnünk, mert úgy nagyobb rajtunk a nyereség.

sarkiroka.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8912925899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása