Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Macskák a vonaton

2017. szeptember 10. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Ülünk a vonaton, irány a Balaton / A hőségben szlengek szárnyalnak szabadon (AC)... és jelen esetben 30 macsek is mászkál az utasokon, nem hagynak senkit pihenni, de ki is akarna a fotók láttán. Mindez Japánban történt (ezért sem túl releváns a balatoni kirándulás), egy olyan akció keretében, amely a kóbor macskák keserű sorsára hívta fel a figyelmet - ivartalanítsunk!

Az milyen szemétség - hangzik el általában. De az szerintem sokkal nagyobb rohadtság, amikor éhesen, fázva kóborolnak a kölykök a városban, hogy megverve, megtámadva vagy csak elfáradva, az étel hiányától elgyengülve meghaljanak valahol, mert az anyjukat nem volt hajlandó valaki megműttetni, velük meg nem akart foglalkozni és kitette őket az utcára.

japancica.JPG

japancica2.JPG

REUTERS/Kim Kyung-Hoon

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3812820350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása