Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Agár és lóversenyt is tartanak a hőségriadóban

2017. augusztus 04. - Go Vegan

Olyan dög meleg van, hogy legszívesebben nem is mozognánk, hogy ne izzadjunk annyira brutálisan. Persze valamennyit kell, de azért mindenki megpróbál minél kevesebb energiát ebbe belevinni. Mi dönthetünk így, mert nem vagyunk rabszolgák, a versenyzésre tenyészett és azért tartott állatok viszont rabszolgák, ezért nekik futniuk kell a 40 fokos melegben is - kihajtják őket a pályákra és verseny.

Eleve egy baromság és ebben a formában már elég durva állatkínzás is - de a szemétládáknak csak a pénz számít, nem érdekli őket az állat sorsa. Ráadásul, mivel biztosan lesz aki visszalép, az indulóknak még könnyebb dolguk van, kevesebb lovat vagy kutyát kell legyőzniük.

A teljes cikk ide kattintva érhető el, ahol elolvasható az állatvédők gondolata erről a szemétségről, illetve hogy mindenki mossa a kezeit az ügyben. A cikk utolsó mondata: "Mindeközben: Amíg a Kincsem Parkban készülnek az esti versenyre, addig Bécsben a fiákereket is leállították a hőség miatt, a lovak egészsége védelmében." Ide kellene már végre eljutnunk!

verseny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1412721046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása