Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

...........

2017. augusztus 02. - Go Vegan

A kurva anyját az ilyen rohadékoknak, akik élve nyúztak meg egy macskát - ezt a címbe azért nem akartam kiírni. Külön szégyen, hogy mindez itt történt Magyarországon, Bp. III. kerületében. Dögöljön meg az ilyen szemétláda, egy ilyen tettet semmi nem indokol - mit követhetett el egy macska, hogy erre a sorsra jut. Ez egy pszichés eset, egy újabb senki így próbálja bebizonyítani magának, hogy mekkora nagy király, hiszen egy macska életéről is dönthet, tőle függ egy élőlény további sorsa. Remélem, elkapják, és elítélik, és nagyon remélem, hogy egy macskabarát, de egyébként teljesen bekattant izomagyú cellatárs mellé kerül, aki nem riad vissza attól, hogy megmutassa a rohadéknak, hogy milyen az, amikor egy sokkal erősebb visszaél ezzel a fölénnyel. Persze előtte még beszélgessenek el vele szintén sokkal erősebbek.

Nem tudok mit írni egyszerűen, ez az egész annyira felháborít, hogy elmondhatatlan, ez ugyanannyira kegyetlen és megmagyarázhatatlan, mint amikor tavaly Jászapátiban a gólyát valaki agyonverte. Köszönet az Állatmentő Seregnek/Állatmentő Szolgálat Alapítványnak a segítségért és az elszántságért.

A teljes cikket ide kattintva lehet elérni. A fenti linken pedig látható a kép a megnyúzott cicáról (befehérítettem, ezt a borzalmat nem akarom eredeti állapotában kitenni). Láttam már borzalmakat az elmúlt 4 blogos évben, de ezt a képet én is nagyon megkönnyeztem, Úristen micsoda határtalan fájdalom, micsoda kétségbeesett rémület, amit átélhetett szegény.

nyuzott_cica.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5012716064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.08.03. 12:41:28

Pedig gyönyörű macska ez. Szerencsétlennek gondolom még a fekvés is fáj, de neki attól sajnos nem lesz jobb,ha lecsukják az állatkínzó barmot.
süti beállítások módosítása