Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Akváriumnak csúfolt valamik

2017. június 24. - Go Vegan

Ahogy korábban is írtam egy posztban, félelmetes, hogy miket próbálnak eladni idiótáknak a nyereség reményében, ártatlan állatok halála árán.

A képen látható műanyag edényeket akváriumként lehet megvenni az eBay-en, de akár állatkereskedésekben is. Ez a legnagyobb szemétség a halakkal szemben, mert használhatatlanok több szempontból is:

1. Nincsenek lefedve, kiugorhatnak a halak, és akkor megfulladnak. És ebből megpróbálnának kiugrani, mert rosszul érzik magukat, szemben azokkal a halakkal, akik boldogan élnek és nem ugrálnak. Erre szokták írni, hogy nem tétel egy hal ára, de itt egy élőlény értelmetlen haláláról van szó.

2. Az egyik kint van a napon (milyen király, hogy a teraszra is ki lehet vinni), egy ilyen pár liternyi víz pillanatok alatt felmelegszik annyira, hogy meghalnak benne az állatok.

3. A műanyag és teljesen felesleges figurák, dekoráció felsérthetik az úszójukat. Amúgy sem értettem soha, hogy miért nem az élőlény a hangsúlyos sok esetben, miért a dekoráció. Különösen az aranyhalas esetében nincs is hely a halnak. Megfordulni sem tudnak szerencsétlenek.

4-5. Nincs szűrés sem bennük, így egy idő után pocsolya lesz az egészből. És itt még nem is betták vannak a képen, akik labirintkopoltyús halak, hanem mollik, guppik, plattik, díszmárnák, aranyhalak. Ennyi vízben egy halat is kínzás tartani, itt meg annyi van mindegyikben, mintha 50 literről beszélnénk, nem háromról.

A halakon is látszik, hogy mennyire rosszul érzik magukat, pipálnak szerencsétlenek, gyakorlatilag fulladoznak. Idióták az emberek!

akvariumvicc.jpg

akvariumvicc2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1112620297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása