Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Szójatej

2017. június 15. - Go Vegan

Az Európai Bíróság úgy döntött, hogy a szójatejet ezentúl nem lehet szójatejnek hívni. Ez a legfontosabb dolog basszus. Ezzel foglalkozni kell, mert az emberek hülyék, és nem tudják mit vesznek - ez volt a kiindulási alap. Nem a sok állatkínzó ellen kell fellépni, hanem a szójatej és a növényi sajt ellen: ezentúl csak az állati eredetű tejtermékeket lehet tejterméknek hívni. Egyébként is elkéstek ezzel, szinte mindegyik terméken már szója ital felirat van most is.

Egyébként nagyon durva, hogy határozták meg, hogy mit lehet tejnek hívni: "A „tej” kizárólag az egy vagy több fejésből nyert rendes tőgyváladékot jelenti, az ahhoz történő hozzáadás vagy abból történő kivonás nélkül".

Ez alapján kicsit sem kívántam meg, ki akar tőgyváladékot inni?

szojatej.png

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5012598987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.06.17. 07:49:51

Az én mandulatejemre is mandula ital van ráírva. Meg a kókusz-rizs tejre is. De ott az összetevőket olvashat a megakadt a szemem, ugyanis ott már kókusztejet is írtak. Akkor most tej vagy nem? Jó, a mandulához kell víz is, de a kókuszdiónak alapból van egy kis teje.
süti beállítások módosítása