Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ajándék tárgyként

2017. május 29. - Go Vegan

Persze hogy Ázsia: Chatuchak piac Bangkok. Ilyen nejlon zacskókba kötve árulják a halakat. Ki tudja mennyi ideig vannak benne... Ráadásul a tűző napon melegedő vízben... Ki tudja hova kerülnek... A legtöbb vásárló hazaviszi és ebben nézegeti őket, aztán ha a halak nem bírják tovább, akkor elmennek és vesznek egy újat. Ez ugyanolyan szörnyű, mint a kulcstartónak használt élő állatok.

Mi a megoldás, hogy ezt a primitív, a másik fajt semmibe vevő és megalázó gondolkodásmódot megelőzzük? Ha megvesszük az összeset és elengedjük őket, újra befogják, és igazából ezzel nekik teszünk jót, hiszen megvesszük a teljes árukészletet. Ha elvesszük tőlük, az bűncselekmény (az nem, amit tesznek). Ha elengedjük és megmutatjuk nekik a videót, tojnak rá, azt néznék csak, hogy melyik vidéken készült a videó, mert oda kell elmenni befogni őket újra. Ezt vagy erővel, törvénnyel, vagy a gondolkodás mód megváltoztatásával lehetne megoldani. Abban a régióban nem látok egyikre sem sok esélyt. Pontosabban rövid távon semmiképpen nem látok.

chatuchak_bangkok.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8812552667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.31. 21:28:53

Igazad van. Hülye voltam.
süti beállítások módosítása