Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kommentek 2.

2017. május 15. - Go Vegan

Köszönöm az infót, tényleg nem tudtam, hogy van hangjuk a nyulaknak, mert mindig olyan csendben vannak, csak a kis orruk mozog folyamatosan, de akkor ezek szerint sikítani tudnak - mg szörnyűbb hely lehet egy ilyen nyúl vágóhíd...

Az erőszakolós posztban javítottam, mert tényleg sértő az állatokra nézve...

A gyapjú felhasználás azért szemétség, mert annyira durván nyírják a juhokat, ahogy. Mert időre dolgoznak és minél többet akarnak megcsinálni egy nap alatt. Ezért nem finomkodnak velük, nem figyelnek arra, hogy ne sértsék fel a bőrüket, nem vágják meg őket, sőt továbbmenve, ne vágjanak le egy-egy kiálló testrészt, ha éppen útban van. Csak az számít, hogy mennyi lesz a lóvé nap végén. Gondolom ti/te nem így nyírod őket. Tehát a gyapjú használata önmagában nem gáz, hanem az, ahogy hozzájut az ember a nagyüzemi termelésben.

Nem baj, hogy sokat írsz, sőt örülök neki, hogy valaki ennyire aktív olvasó.

De ez Nicki Minaj - ez se tudja mit csináljon már, hogy felhívja magára a figyelmet. De miért kell ebbe bevonni szegény kutyákat?

A 269 plakátjait én is nagyon szeretem, és örülök neki, hogy nem halt el ez a kezdeményezés, mert egy időben úgy tűnt, hogy leáldozóban van, de aztán újra erőre kapott. Ez egy jó oldaluk, ami nem annyira ismert.

tonkretesz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3912507757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.16. 20:02:24

Köszi. A mobilokon szoktam nézni,és itt van alul ez a követés, profil stb. És ez nekem el szokott tűnni néha a kommentekkel és a kommentelési lehetőséggel is. Egy idő után visszajön, de nagyon zavaró. Mért van ez? Nem tudod?

RékaVegan 2017.05.19. 18:53:17

Akkor a tojás evéssel is gondolom ugyan az van,mint a gyapjúval. Tejet meg így se úgy se iszok, tisztelem,hogy az a borjúé, meg a tejben ott a kazein, szóval ha innék is csak saját káromra. Azért köszi. :)

RékaVegan 2017.05.19. 18:54:28

Azért mi nem úgy tartjuk a tyúkokat sem, akkor ugye tojást ehetek?
süti beállítások módosítása