Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Mutton busting

2017. május 13. - Go Vegan

Eddig még nem hallottam erről az idiótaságról, köszönöm a tippet. Induljunk onnan, hogy a rodeó egy olyan értelmetlen állatkínzás, amikor az EMBER arra büszke, hogy uralja az állatot, rákényszeríti az akaratát, hogy akkor is az lesz amit ő akar. És a lovat vagy bikát betöri, a többi hülye pedig elmegy és megnézi ezeket a "versenyeket" hogy hagyományok meg minden, az állatok meg le vannak sz**va.

De honnan jön ez a sok kisfarkú, mindenáron a férfiasságát bizonygató szerencsétlen? Vajon mikor kezdik el ezt az értelmetlen hagyományápolást? Természetesen gyerekkorban, merthogy a gyerekeknek is vannak ehhez hasonló versenyeik - a címben szereplő mutton busting, amin nem lovakat vagy bikákat kínoznak, hanem nevéből adódóan birkákat. Kis gyerekek. Duplán rohadtság az egész, mert nem csak az állatok szenvednek, hanem a pár későbbi rodeó hős kivételével, nagyon sok gyerek is, akitől a hülye apja elvárja, hogy induljon, hozzon dicsőséget a családra, ha már apunak semmi nem jött össze az életben és egy oltári nagy lúzer. De a gyerek majd megmutatja... Szegények az életükért küzdenek a legtöbb esetben. Kislányok is...

mb1.jpg

mb2.jpg

mb3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8012503725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.14. 10:58:39

Szívesen. Amúgy nem baj,hogy sokat írok? Más oldalakon már megszoktam. Ha baj akkor abbahagyom.

RékaVegan 2017.05.16. 20:52:57

Maga a név is szemétség, ha tudsz ugyebár angolul. Mert a Mutton, az birkahús/ürühús, és ez azt jelenti,hogy az élő állatokat húsnak nézik.
süti beállítások módosítása