Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ázsiai állatszállítás

2017. május 13. - Go Vegan

Igen, ez a vonal gyakran szerepel a blogban, mert felháborítónak tartom, hogy egyesek ennyire nem mutatnak semmi tiszteletet egy másik élőlény iránt, mint ezek a rohadékok, akik a különböző szörnyű megoldásokkal szállítják az állatokat. És a drámai állapotok ellen nem tudok, mit tenni, mint megmutatni, hogy mi van ott, mennyire nem érdekli a nagybetűs Embert, hogy a többi élőlény mit érez, hiszen mindegyik kaja, csak sajnos még élnek, és gond van velük, a megzabálásukig még előbb haza kell vinni őket.

Most kerestem is több disznó szállító képet (majd egy későbbi posztban lesz más állat is), tragikus mind. Az utolsó képen levő disznónak királyi dolga van a többihez képest, még a napsütéstől is óvják.

szal1.jpg

szal2.jpg

szal4.jpg

szal5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr9512503755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása