Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Élő állat ajándékba

2017. április 17. - Go Vegan

Alapnak kellene lennie, hogy élő állatokat nem ajándékozunk. Mert az az állatnak nem jó, ha nem várják, nem készülnek fel rá, nem tudják mik a szükségletei. Illetve a kis gyerekeknek vett nyuszi, kacsa, csibe élete is horrorisztikussá válhat, amikor a gyerek nyúzza, dédelgeti (milyen aranyos), viszont nekik teljesen másra lenne szükségük. Aztán amikor a gyerek megunja, elengedik, kidobják vagy megeszik: egy döbbenetes statisztika, hogy a húsvétra adott állatok 95%-a nem éri meg az egy éves kort.

Ne kínozzuk az állatokat azért, hogy a gyereknek pár jó perce legyen.

Ez pedig, hogy erre a cukiság vonalra még rá is játszanak a tenyésztők, durván felháborító. A tojásba festéket nyomnak, így a kikelt kiscsirkék színesek lesznek (szemben a természetességgel, hangsúlyozva, hogy az ember bármit megtehet), ráadásul a kis sapkával, amit rájuk ragasztanak - szemétség az egész. Egyébként is, mit csinál a gyerek egy csibével a lakásban???

csibek_szinesen1.jpg

csibek_szinesen.jpg

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr4612432269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.16. 20:59:11

Vagy belemártáj őket festékbe

RékaVegan 2017.05.16. 20:59:50

Vagy belemártják őket festékbe
süti beállítások módosítása