Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Állatkert nyílt

2017. április 10. - Go Vegan

Állatkert nyílt Észak-Koreában. Most!? Amikor éppen mindenhol arról van szó, hogy talán be kellene zárni ezeket a helyeket, mert iszonyú kínzás az állatoknak, és az ellenérvek, hogy itt kapnak enni, meg nem kell ellenségtől félniük is egyre gyengébbnek hatnak, mert a bezártság ennek ellenére ott van, és az az igazi kínzás. Mert tegyük fel, hogy vigyáznak ránk, és kapunk enni is, de nem mehetünk ki egy lakásból egész életünkben, hanem ott kell leélni az összes évünket. Ugye mennyire borzalmasan hangzik? Pedig kapunk kaját és semmitől nem kell félnünk. De nem mehetünk sehova - ez a legnagyobb korlátozás az állatoknak is, ezért iszonyú nagy szemétség fenntartani az állatkerteket, víziparkokat, delfináriumokat. A szórakoztatásunkra véletlenül kijelölt állatokat használunk, és nézzük őket, ahogy a börtönükben tengődnek.

Na és valahol most nyitnak újat, elképesztő. Különösen, hogy a klasszikus semennyire nem az állatok érdekeit szem előtt tartót.

ekor_tigris.jpg

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6312429057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása