Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Bennégtek

2017. január 25. - Go Vegan

Kiskunlacháza külterületén, teljes terjedelmében égett szerda (ma) este egy állatmenhely. Az istállóként szolgáló, 300 négyzetméter alapterületű épületben a tulajdonos elmondása szerint körülbelül 45 állat benn égett, a tűzoltók 1-2 életben maradt négylábút kimentettek. A helyszínre a ráckevei, szigetszentmiklósi és délegyházi tűzoltók érkeztek, egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a tüzet – árulta el a Blikknek Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Dögöljön meg mindenki, aki leadta a "megunt" kutyáját vagy macskáját, remélem rémálmai lesznek, hogy mit élhetett át a korábbi családtag, amikor elérte a tűz a ketrecét és mivel nem tudott elmenekülni, akárhogy is kaparta, harapta a rácsot, a fájdalomtól üvöltve elégett.

És az is dögöljön meg, aki nem figyelt jobban és bekövetkezhetett ez a baleset.

A kép illusztráció.

leegett.jpg

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr9012156115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása