Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kivégzés

2017. január 05. - Go Vegan

Ilyen rohadékok vannak, akik amikor úgy döntenek, hogy nem hajlandóak tovább foglalkozni a kutyával, aki eddig velük élt, fogják, kiviszik egy erdőbe, kikötik egy fához és hagyják meghalni.

Képzeljük el szerencsétlen utolsó napjait, amikor először az egyedüllét rémületétől vonyít, fura hangok egy ismeretlen helyen, télen a brutális hideg, nyáron a tűző nap. Aztán szomjas lesz és éhes, de semmi esélye ezekhez jutni, így egyre jobban elgyengül, nem tudja tartani magát, de akkor a szíj szorítja el a nyakát. Megtámadják és megölik, megfullad, szomjan hal, éhen hal - ez a négy lehetősége van, mindegyik borzalmas.

De ha már ilyen seggfej valaki, hogy megunja (???) a kutyát, legalább keressen neki gazdit, vagy vigye be egy telepre és hazudja azt, hogy valahol találta, ezzel megadva neki az esélyt a normális életre.

De nem, ezek ilyenek, nem érdekli őket a másik, ez a megoldás a legegyszerűbb...

kivegzes_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1712105787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása