Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Egymást ették a macskák

2016. december 26. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

"Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek állatkínzás miatt egy 43 éves ausztrál nőt, mivel elköltözött lakásából, azonban 14 macskáját magára hagyta régi otthonában és az állatok közül 13-an éhen haltak." Egyszerűen érthetetlen nekem, hogy képes valaki ilyesmire. Bezárva magukra hagyja őket = biztos halál. Persze az sem jobb ha elengedi őket valahol, de miért nem adja le egy szervezetnél szerencsétleneket, ha megunta a macskázást? Nulla felelősségtudat...

"Az RSCPA nevű állatvédő szervezet főnyomozója azt nyilatkozta, hogy munkatársai sok szörnyű dolgot láttak, azonban ez egy olyan eset volt, amit hosszú ideig nem fognak tudni majd elfeledni."

14_macska.PNG

Az egyetlen cica, aki életben maradt a Trooper nevet kapta és egy ausztrál család már örökbe is fogadta - ő a szerencsés.

14_macska2.PNG

 

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr4012081079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása