Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Nagy a baj az Északi-sarkon

2016. december 14. - Go Vegan

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

"Az Északi-sarkvidéken kétszer gyorsabb a felmelegedés üteme, mint a világ többi részén, és ennek hatásai máshol is éreztetik hatásukat kutatók szerint. Az amerikai Országos Oceanográfiai és Légköri Hivatal (NOAA) Északi-sarkvidékről szóló kedden ismertetett éves jelentésében sorakoznak a magas hőmérsékletre, a jégtakaró és a gleccserek zsugorodására vonatkozó aggasztó rekordok."

"A NOAA 106 oldalas jelentéséből többek között kiderül, hogy a levegő hőmérséklete 2015 októbere és 2016 szeptembere között messze a legmagasabb volt a mérések 1900-as kezdete óta. Az átlagérték 2 Celsius-fokkal haladta meg az 1981 és 2010 közöttit, és 3,5 Celsius-fokkal volt melegebb, mint 1900-ban. A tenger hőmérséklete Grönland partjainál öt Celsius-fokkal volt magasabb a 30 éves átlagnál."

És egy döbbenetes videó arról, hogy változott meg a jég mennyisége 26 év alatt:

sarki_jeg.PNG

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr7212048755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása