Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Árverésen egy dodó csontváz

2016. november 19. - Go Vegan

A dodókkal kapcsolatos híreket mindig érdeklődve olvasom, és egy korábbi posztban is írtam már arról, hogy elképesztő, mennyi állatfajt irtottunk már ki, melyek közül az egyik a dodó. És nem véletlenül szerepel a blog fejlécében sem ez a szerencsétlen sorsú madár, akit a Mauritiusra érkező EMBER (igen, így nagy betűvel) 50 év alatt (1690-re) teljesen kiírtott. Gratulálok ehhez a tetthez, és elképzelem, hogy milyen büszke lehetett magára az az idióta, aki az utolsót lelőtte.

Most viszont árverezésre bocsátanak egy teljes dodó csontvázat, amit apró darabokból raktak, össze, hiszen egyben nem maradt meg egy sem. Felmerül a kérdés, hogy kinek kell egy ilyen? Ki fog venni egy dodó csontvázat? Minek? Pláne ha még az ára is megismerjük: 180 millió forint. Baromi nagy lelkiismeret furdalása lehet annak, aki megveszi...

dodo.jpg

Fotó: Matt Dunham / MTI

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr9611975412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása