Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Nyugodjanak békében!

2016. november 01. - Go Vegan

Az egyik macskamentő oldalon találtam ezt a posztot:

"Ezekben a napokban biztosan sokan megemlékeztek elhunyt cicátokról, kutyátokról, egyéb szívetekhez közel álló házi kedvencről. Halálukkal ők is elvisznek egy darabot a szívünkből, hiányuk pótolhatatlan, csak az idő és az új társak tudják enyhíteni a fájdalmat. Égjenek a mécsesek szeretett állatkáinkért is, reméljük, hogy olyan helyen vannak, ahol legalább annyira jól érzik magukat, mint velünk!"

Kiegészíteném azzal, hogy a házi kedvenceken kívül rengeteg olyan állat hal meg, akikért szintén gyertyát kell gyújtanunk, ők azok, akik a mi szórakozásunk, a mi kikapcsolódásunk miatt szenvednek egész életükben a cirkuszokban, állatkertekben és halnak meg végül, vagy azokért az állatokért, akik egész életükben dolgoznak, egész életükben dolgoztatjuk őket valamilyen okból úgy érezve, hogy ezt megtehetjük velük.

Legalább köszönjük meg mindezt nekik. Legalább a haláluk után.

rip.jpg

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr4111922421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása