Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Allee az állatbarát bevásárló központ

2016. október 01. - Go Vegan

Teljesen véletlenül tévedtem az Allee honlapjára, ahol meglepődve láttam az "Állatbarát" menüpontot. Rákattintva olvasható, hogy 2015. szeptember 23-tól "beléphetnek az Allee Bevásárlóközpont közösségi tereibe és a piktogramokkal ellátott üzletekbe a jól szocializált kutyák és egyéb kedvencek". Kiváló fejlemény, gratulálok a kezdeményezéshez!

Mert miért lenne mocskosabb egy kutya, mint egy ápolatlan, igénytelen embertársunk, akivel kapcsolatban viszont fel sem merül, hogy ne mehetne be az épületbe?

Az oldalon megtalálható azoknak az üzleteknek listája is, amelyekbe beléphetünk kedvencünkkel, és ami külön üdvözölendő még 10-10 örökbe fogadható állatról is olvashatók rövid leírások, akik jelenleg két szervezet gondozásában élnek, és nagyon várják a gazdit.

Remélem, elterjed majd ez a kiváló elképzelés!

allee.PNG

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8711758769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása