Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Kivéreztetés

2016. augusztus 27. - Go Vegan

A gyógyszeripar újabb áldozata: a patkórák.

A patkórák "vérében" olyan fehérje található, amely nagyon hatékony a bakteriális fertőzésekkel szemben. Ezért évente több milliónyi példány fognak be, majd a képen látható módon kivéreztetik őket, hogy a kék folyadékból vakcinát készítsenek .USA-ban 5 cég is foglalkozik ezzel a kegyetlenséggel. Persze a művelet leállítására semmi esély nincs, hiszen iszonyatosan nagy pénzről beszélünk: egy liter kék színű vér ára 15 000 dollár.

Hivatalosan csak a vérük 30%-át csapolják le a szívük mellé szúrt tűvel, 24-72 óra alatt, utána pedig visszaeresztik őket az óceánba. Viszont a " figyelmes törődés" ellenére is rengetegen meghalnak közülük, a hivatalos szám 10-30%. A hivatalos szám 30%! Akkor ennél ugye sokkal több. És ha továbbgondoljuk a dolgot, semmit nem tudunk arról, hogy mi lesz azokkal, akiket visszaengednek a vízbe. Mi van abban az esetben, ha ők nem a 72 óra halnak meg, hanem utána pár nappal, mert esetleg szívósabbak voltak... Itt vannak 230 millió éve, eddig mindent túléltek, de most lehet, hogy az ember személyében eljött a vég...

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el (még videó is található a műveletről).

rak.jpg

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3911657752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása